RC Offroad Track & Rentals

Välkomna till Dala RC och Hobby offroad road track!

Är du intresserad av RC-körning och letar efter en plats där du kan hyra en RC-bil och köra på bana? Då har du kommit rätt! På Dala RC och Hobby erbjuder både vi en fantastisk upplevelse för nybörjare och erfarna inom RC-körning.

Vi har en imponerande bana som är speciellt designad för offroad-körning. Vår bana är utmanande och spännande, med olika hinder och terrängförhållanden som ger en verklig autentisk körupplevelse. Oavsett om du gillar att klättra över stenar, köra genom lera eller ta dig igenom små passager, har vi allt du behöver för att testa dina färdigheter och ha kul.

En av våra mest spännande funktioner är vårt tidtagningssystem från LapMonitor. Detta avancerade system låter dig mäta din prestation och jämföra dina tider med andra förare. Det spelar ingen roll om du är nybörjare, en erfaren förare eller till och med en företagare som vill arrangera teambuilding aktiviteter. LapMonitor ger dig möjlighet att sätta personliga mål, utmana dig själv och delta i tävlingar för att förbättra din körning och ha lite häftig konkurrens.

Vi strävar efter att skapa en inkluderande och välkomnande miljö för alla våra besökare. Om du är nybörjare inom RC-körning behöver du inte vara orolig. Vårt vänliga och kunniga personalteam finns alltid där för att ge dig vägledning och tips för att komma igång och förbättra dina färdigheter. Vi erbjuder även hyror av RC-bilar och har ett brett utbud av fordon som passar olika åldrar och erfarenhetsnivåer.

För företagare kan vi erbjuda skräddarsydda paket för företagsaktiviteter och teambuilding-evenemang. RC-körning är en fantastisk aktivitet för att främja samarbete, kommunikation och teamanda bland dina anställda. Vi kan organisera tävlingar och utmaningar som passar era behov och mål.

Vi är stolta över att vara en av de främsta destinationerna för RC-körning i området. Oavsett om du är ute efter att ha kul med familjen och vännerna eller om du vill utveckla dina färdigheter som RC-förare, är Dala RC och Hobby offroad road track platsen för dig.

Kom och besök oss idag för att uppleva spänningen med RC-körning på vår egen bana och njut av den unika gemenskapen inom RC-världen. Vi ser fram emot att välkomna dig och ge dig en oförglömlig upplevelse!