Print on Demand Service

Välkommen till vår Print on Demand Service!

Vi är stolta över att erbjuda en pålitlig och högkvalitativ Print on Demand-tjänst för dina skräddarsydda produkter. Oavsett om du behöver prototyper för din design, personliga gåvor eller affärsprojekt, är vi här för att förverkliga dina idéer.

Våra tjänster inkluderar:

  • 3D-utskrift: Vi använder avancerad teknik för att skapa detaljerade och kvalitativa 3D-utskrifter i max måtten 300mm x 300mm x 300mm.
  • Snabbt och pålitligt: Vi strävar efter att leverera dina produkter så snabbt som möjligt utan att kompromissa med kvaliteten.
  • Konkurrenskraftiga priser: Vår tjänst är överkomlig, med en startkostnad på endast 249 kr för varje uppdrag.
  • Anpassningsmöjligheter: Du har full kontroll över ditt projekt och kan anpassa det efter dina exakta behov.

Villkor:

  • Prissättning: Startpriset för varje uppdrag är 249 kr. Utöver detta tillkommer fraktkostnader samt en löpande avgift på 9 kr per minut tills din modell är klar.
  • Ansvar: Vi ansvarar för att skapa en kvalitativ utskrift enligt de filer och instruktioner som du tillhandahåller. Vi frånsäger oss ansvar för dåliga modeller, bristande CAD-kunskaper eller konstruktioner som inte uppfyller dina förväntningar. Det är viktigt att du förser oss med korrekta och fullständiga filer för att säkerställa bästa resultat.
  • Filer och konstruktioner: Det är kundens ansvar att se till att filerna och konstruktionerna är korrekta och uppfyller deras krav. Vi kommer att använda de filer som du levererar utan att göra några ändringar .

Vi ser fram emot att hjälpa dig att förverkliga dina projekt med vår Print on Demand-tjänst. Kontakta oss när du är redo att komma igång, och vi kommer att göra vårt bästa för att säkerställa att dina utskrifter är av högsta kvalitet. Tack för att du valde oss som din partner i 3D-utskriftsprojekt!